Kiitos hakemuksestasi ja mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisen tapaamisen tiimoilta.

Jos meillä ei tällä hetkellä ole tarjota hakemaasi työtä, säilytämme hakemuksesi puolen vuoden ajan tulevia avoimia työtehtäviä varten.

Terveisin
TBWA\Helsinki

Valitse supervoimasi

Avoin Hakemus

Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä juuri sinua kiinnostavia avoimia työpaikkoja mutta uskot vahvasti kuuluvasi joukkoomme niin voit jättää meille avoimen hakemuksen. Otamme yhteyttä jos juuri sinulle sopiva positio vapautuu!

15.1.2016

Content Editor

TBWA kasvaa ja hakee vakituiseen työsuhteeseen Content Editoria / Sisällöntuottajaa sekä B2B- että B2C-asiakkuustiimeihin, jotka toimivat asiakkaamme tiloissa Helsingin Vallilassa. Asiakkaallamme työskentelee tällä hetkellä parikymmentä viestinnän ja markkinoinnin eri alojen ammattilaista.

Content Editorin tehtävässä vastaat itsenäisesti sisällöntuotannosta nimetyissä kokonaisuuksissa asiakkaamme digitaalisissa kanavissa.

Tarjoamme mukavan & nuoren tiimin, hyvät työsuhde-edut ja haastavia työtehtäviä.

MITÄ CONTENT EDITOR TEKEE:

 • tuottaa ja ylläpitää laadukasta, kaupallisesti vahvaa digitaalista sisältöä B2B/B2C-näkökulmasta, pääasiassa asiakkaan sivustolla
 • ylläpitää verkkokauppaa sekä sivuston tuote- ja kampanjatietoja
 • julkaisee ja tuottaa sisältökokonaisuuksia

TARVITTAVAT TAIDOT:

 • Suomen kielen ja kirjallisen ilmaisun vahva hallinta
 • Kyky kommunikoida myös englanniksi
 • Analytiikkatyökalujen ja hakukoneoptimoinnin hyvä ymmärrystä ja -käyttötaito (GA, SEO, SEM)
 • Kyky ymmärtää laajoja kokonaisuuksia ja koordinoida niiden tuotantoa verkkoympäristössä

PLUSSAA NÄISTÄ:

 • Kokemus erilaisista julkaisujärjestelmistä
 • Kokemus kaupallisen sisällön tuottamisesta ja verkkokirjoittamisesta
 • Ymmärrys käyttöliittymistä ja käyttökokemuksesta
 • Kyky muokata kuvamateriaalia kevyesti

YKKÖSOMINAISUUDET:

 • Kyky luovaan ajatteluun, mutta valmius sietää myös rutiineja
 • Paineensietokyky ja taito mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin
 • Huolellisuus ja tarkkuus
 • Kiinnostus analytiikkaan ja datalähtöiseen kehitykseen
 • Aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työtehtäviin ja kyky kommunikoida eri sidosryhmien kanssa

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.7.2016 ja mainitse haetko nimenomaan B2B- vai B2C-tiimiin.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Tehtävä on vakituinen ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

15.1.2016

Front-end Developer

TBWA kasvaa ja hakee vakituiseen työsuhteeseen Front-end Developeria Digital Channels -tiimiin, joka toimii asiakkaamme tiloissa Helsingin Vallilassa. Tiimissämme työskentelee tällä hetkellä parikymmentä viestinnän ja markkinoinnin osaajaa digitaalisten kanavien sisällöntuotannon parissa.

Front-end Developerin tehtävässä vastaat itsenäisesti sisältöjen toteutuksesta asiakkaamme digitaalisissa kanavissa.

TARVITTAVAT TAIDOT:

 • Modernin front-stack:n hallinta (HTML/CSS/JS)
 • Mahdollisimman laaja-alainen ja itseohjautuva tyyppi
 • Aiempi kokemus CMS-järjestelmien käytöstä (Magnolia etc.)

PLUSSAA NÄISTÄ:

 • Kiinnostusta UX:n, ja konversio-optimoinnin suuntaan

YKKÖSOMINAISUUDET:

 • Kyky luovaan ajatteluun, mutta valmius sietää myös rutiineja
 • Paineensietokyky ja taito mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin
 • Huolellisuus ja tarkkuus
 • Kiinnostus analytiikkaan ja datalähtöiseen kehitykseen
 • Aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työtehtäviin ja kyky kommunikoida eri sidosryhmien kanssa

Tarjoamme mukavan & nuoren tiimin, hyvät työsuhde-edut ja haastavia työtehtäviä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.7.2016.

15.1.2016

Edit
Trainee

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu pääosin leikkaaminen, mutta lisäksi toivotaan kiinnostusta still- ja videokuvaamiseen.

Käytössämme on Adobe Premiere, josta harjoittelijan tulisi osata perusteet – After Effects -osaaminen on myös hyödyksi. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja suomen kielen lisäksi käytät sujuvasti englantia ja hallitset myös Office-ohjelmat.

Tarjoamme sinulle dynaamisen ja hauskan työympäristön. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään huippubrändien parissa ja kehittää osaamistasi luovassa ympäristössä. Emme hae valmiita osaajia, vaan ihmisiä oikealla asenteella. Harjoittelun kesto on 4-6 kuukautta ja harjoittelusta maksetaan pientä korvausta, lisäksi harjoittelijamme saavat lounasedun. Harjoittelu alkaa mahdollisimman pian.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

15.1.2016

Social Media Trainee

Tasks

Content creation
Assist in creating relevant and original content and copies for the digital and social media environment.
Social media analysis
Analyse content performance and suggest new ideas based on your findings.
Community management
Assist in managing and generating content and replies on various digital channels and social media.
Disruption Live
Participate in creative D-Live team meetings and define action points based on your notes.

You will report to the Creative Content Strategist and have occasional check-ups with the Director of Content.

Experience profile

Social media
You should have experience with all major social media platforms, consume them daily and not be afraid of publishing on them (we want someone who's not afraid of writing!).
Visual eye
You should have previous experience or an eye for design & photography. Experience with Photoshop and/or video editing programs is a plus.
Writing
A background in copywriting, communication or journalism is a plus. You should be able to speak and write in both English and Finnish.
Personality
Passionate about advertising, social media and culture. Sociable and driven with a can-do attitude.

Opportunities

Gain first-hand experience working in an international environment and for both local and international clients. Understand roles and responsibilities of being a social media professional at an international advertising agency. Refine social media, writing, and visual skills while working on Learn about using various social media platforms, management and analytics tools for advertising and business purposes.

You would preferably stay with us for 6 months, 4-5 months at minimum. Small compensation is paid (doesn't affect your student allowance). Please send us your application + CV as soon as possible, latest 21.11.

15.1.2016

Creative Content Strategist

If you’re creative, a marketing pro and passionate about digital channels, we are looking for you. You have experience in social media (and maybe PR) but mainly you have an attitude for excellence that will take our work to the next level. You enjoy a multi-cultural team and can handle pressure very well.

We would love to hear from you and your previous work, your superhero moments and fails. You will lead clients in to the cross roads of strategy, creativity and business, with the help of our data and cultural insights teams. If you are always curious about what’s going on in the world and what the trends are, here you’ll have the opportunity to create cultural phenomena and be part of "the next big thing”. Average is not an attribute you like about your work and neither do we.

Get in touch with us here and make marketing great again.

15.1.2016

Developer

Etsimme tiimin vahvistukseksi junior tai senior developeria. Jos olet näppärä ohjelmoija, jota kiinnostaa päästä mukaan kansainvälisen mainostoimiston sykkeseen ja isojen asiakkuuksien pariin niin meiltä löytyy sinulle tekemistä.

Hakemamme osaaja on kaikinpuolin mukava tyyppi ja samalla henkilö, joka ei kammoksu rutiiniluontoisiakaan pienkeihitystehtäviä, mutta kykenee tilanteen vaatiessa osallistumaan, innostumaan ja innovoimaan muun tiimin tukena suurempien kokonaisuuksien kehitysprojekteissa tai kansainvälisissä innovaatio / proof of concept -projekteissa.

Ohjelmointi- ja sivunkuvauskielistä HTML5, CSS3, JavaScript (jQuery) ja PHP ovat sinulle arkipäivää. Lisäksi MySQL ja XML kuten monet muutkin alan tekonologiat ovat sinule tuttuja. Kykenet omaksumaan nopeasti uusia asioita, omaat visuaalista silmää ja olet motivoitunut tekemään parasta mahdollista jälkeä työtehtävästä riippumatta. Sinulla on myös kokemusta erilaisista julkaisujärjestelmistä kuten WordPress ja Drupal.

Lisäksi eduksi katsotaan kiinnostus responsiivisten käyttöliittymien ja käyttökokemuksen muodostumiseen.

15.1.2016

Developer Trainee

Opiskelija, puuttuuko sinulta vielä alan työkokemusta mutta omaat vahvan uskon taitoihisi? Tarjoamme tulevaisuuden kyvylle harjoittelupaikkaa kansainvälisessä toimistossa ja hyvää mahdollisuutta saada jalkansa urakehityksen oven väliin.

Ohjelmointi- ja sivunkuvauskielistä HTML5, CSS3, JavaScript (jQuery) ja PHP ovat sinulle tuttuja ja omaat niistä perustaidot. Lisäksi ymmärrät MySQL:n perusteet eikä XML tunnu täysin vieraalta sekään. Kykenet omaksumaan nopeasti uusia asioita, omaat mahdollisesti visuaalista silmää ja olet motivoitunut tekemään parasta mahdollista jälkeä työtehtävästä riippumatta. Sinulla on mahdollisesti myös kokemusta erilaisista julkaisujärjestelmistä kuten WordPress ja Drupal.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöä alan projekteista koulu- tai harrastepohjalta. Lisäksi olet mainio sosiaalinen tyyppi joka ei pelkää uusiakaan haasteita.

15.1.2016

Copywriter
Trainee

Ole hyvä ja opi paremmaksi.

Haluatko luoda unohtumattomia tarinoita, herättää huomiota ja esittää tuoreita ideoita? Jos vastasit kolmesti kyllä, jatka lukemista. Mikäli tunnistat itsessäsi myös seuraavat ominaisuudet, saatat olla etsimämme lahjakkuus:

 • Osaat kirjoittaa oikein sekä suomeksi että englanniksi
 • Ymmärrät, että menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa
 • Olet kiinnostunut sinua ympäröivästä maailmasta ja ajankohtaisista ilmiöistä
 • Nautit luovasta työstä ja ideoinnista
 • Olet kunnianhimoinen mutta mukava tyyppi
 • Haluat oppia osaavaksi copywriteriksi huipputoimistossa

Harjoittelun kesto on mieluusti kuusi, minimissään 4-5 kuukautta. Harjoittelu on kokopäiväistä ja siitä maksetaan pientä korvausta, joka ei vaikuta opintotukeesi. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

15.1.2016

Data & Insight / Project Management Trainee

Pääasiallisena vastuunasi tulee olemaan data & insight -tehtävissä auttaminen, pitäen sisällään muun muassa markkinatutkimukset, asiakkaan verkkosivun/CRM:n sekä sosiaalisen median analytiikan tulkitsemisen, Suomen sosiaalisen median toiminnan analysoinnin, trendien tunnistamisen, digitaalisen median optimoinnin sekä kuluttajahaastattelujen toteuttamisen.

Toissijaisena roolinasi tulee olemaan projektihallinnassa sekä asiakastiimien päivittäisissä tehtävissä avustaminen, workshoppien ja asiakastapaamisten valmistelusta erilaisten tuotantojen koordinointiin. Tulet myös saamaan omia projekteja, joita johdat itsenäisesti.

Mitä odotamme sinulta:

 • Olet utelias ja innokas löytämään uusia ratkaisuja esiin tuleviin haasteisiin.
 • Pystyt samanaikaisesti suorittamaan useita tehtäviä pitäen langat käsissäsi. Sinulla on kyky saada asioita aikaan.
 • Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta et tarvittaessa pelkää kysyä apua.
 • Olet aktiivinen monessa sosiaalisen median kanavassa ja tiedät eri kanavien tarjoamat mahdollisuudet.
 • Google Analytics, Facebook Power Editor tai kokemus vastaavista työkaluista on iso etu. Taidat lisäksi Microsoft Office -työkalut.
 • Edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa.

Harjoittelun kesto on mieluusti kuusi kuukautta. Maksamme harjoittelusta pientä korvausta, joka ei vaikuta opintotukeesi. Harjoittelu soveltuu esim. markkinoinnin opiskelijalle.

15.1.2016

Project Management Trainee

Haemme joukkoomme Project Management Traineeta, jonka tehtäviin kuuluu pääasiassa asiakkuus- ja projektijohdon avustamista digitaalisen ja sosiaalisen median työtehtävissä. Tulet toimimaan kiinteänä osana erään merkittävän asiakkuuden tiimiä.

Toivomme harjoittelijalta ymmärrystä ja jonkin verran kokemustakin digitaalisesta markkinoinnista ja somen tekemisestä. Eri somekanavien ja -työkalujen tuntemuksen lisäksi käsitteet SEO, SEM, optimointi, bannerit, html5 jne. kuulostavat toivoaksemme sinusta tutuilta jutuilta.

Harjoittelupaikka soveltuu henkilölle, jolla on:

 • Markkinointi eri muodoissaan intohimona
 • Oma-aloitteisuutta, kykyä organisoida omia työtehtäviään
 • Kärsivällisyyttä hoitaa myös rutiiniluonteiset tehtävät pieteetillä
 • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
 • Tahtoa tehdä työtä vaativassa yhteisössä, joka on asettanut oman rimansa korkealle
 • Opinnot pitkällä, mutta on kuitenkin edelleen opiskelija (harjoittelu ei sovellu valmistuneille)

Emme kuitenkaan hae valmista osaajaa, vaan ennen kaikkea odotamme intoa, motivoituneisuutta sekä halua ja valmiutta tehdä töitä ja oppia uutta. Sinulla on hyvät suomen sekä englannin kielen taidot. Ruotsinkielen osaaminen plussaa. Hallitset myös Office-ohjelmat.

Tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan Suomen yrityselämään ja mahdollisuuden tehdä töitä markkinoinnin huippuammattilaisten kanssa, paljon kokemusta sekä dynaamisen ja hauskan työympäristön.

Harjoittelun kesto on 6 kuukautta ja se alkaa mahdollisimman pian. Maksamme harjoittelusta pientä korvausta, joka ei vaikuta opintotukeesi. Jätä hakemuksesi mieluusti heti, viimeistään 31.05.2017.

15.1.2016

Haet paikkaa

Nimi (pakollinen)

Lyhyt kuvaus itsestäsi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

E-mail (pakollinen)

LinkedIn -profiili (valinnainen)

Linkki portfolioon (valinnainen)

Linkki sosiaaliseen mediaan (valinnainen)

Liitetiedostot (0 / 200MB)